Referenties

“Atti is op advies van de gemeente (vanwege haar specifieke kennis) via de Wmo bij ons binnengekomen. Mijn vrouw heeft Ftd en geen ziekte inzicht, vertoont dwangmatig en ontremd gedrag. Vanwege haar jonge leeftijd beschikt ze over een goede lichamelijke conditie. Ondanks dat mijn vrouw geen zorg en hulp accepteerde is het Atti gelukt(met veel geduld en creativiteit) om letterlijk binnen te komen en aansluiting bij haar te vinden. Ze gaat geen uitdaging uit de weg, staat open voor verschillende behandel methodes en durft te experimenteren. Wij hebben gedurende bijna twee jaar, haar ervaren als een flexibel, creatief, lief en enthousiast persoon. Ze heeft zowel oog voor de patiënt als voor de familie . Mijn vrouw is inmiddels opgenomen in een verpleegtehuis en nog steeds neemt ze regelmatig contact op om te informeren hoe het met iedereen gaat.”

Harm Eding

“Sinds half 2016 tot op heden maak ik gebruik van de diensten, maar vooral goede zorgen van POM Ontzorgt.
Geheel bij toeval kwam ik in 2016 een folder tegen van POM en na goed overleg met mijn zorgverlener bij Atti Donker vervangende mantelzorg aangevraagd. Aangezien mijn partner een zeer ernstige vorm van dementie heeft en er 24/7 zorg nodig is, was Atti een bijzonder welkome hulpverlener. Altijd spannend of het zou klikken, maar na een bezoek was het voor elkaar.
Het is nu januari 2018, mijn vrouw is in december j.l. opgenomen in een verzorgings- / verpleeghuis. En nog steeds maken we gebruik van de goede zorgen van Atti, de klik met mijn vrouw is zo bijzonder goed, er is een enorm vertrouwen, ze is blij als ze Atti ziet. Zonder de zorgen van POM zou het leven voor haar een stuk minder prettig zijn. Kortom, POM regelt zaken, ondersteunt, waarborgt de privacy en levert kwaliteit. Zeker zijn we van plan nog lang van de diensten van Atti gebruik te maken. Van harte aanbevolen”

Bram van der Lem

Atti kwam voor ons als geroepen. Onze moeder accepteerde in principe geen zorg, maar met Atti had zij een klik. Atti is een hele fijne, zorgzame spontane vrouw. Zij gaf mijn moeder alle ruimte om haar ‘ei’ bij haar kwijt te kunnen. Onze moeder werd vaak blij van haar gezelschap en Atti probeerde daarnaast mijn moeder te bewegen tot een uitstapje of wandelingetje. Het was reuze fijn om als kinderen op afstand iemand te hebben die meedacht en extra zorg wilde leveren als dat nodig was. Fijn vonden wij ook het idee dat zij als voormalig doktersassistente doortastend zou kunnen handelen als dat nodig zou zijn. Zonder Atti zou mijn moeder niet zo’n lange tijd nog zelfstandig hebben kunnen wonen. Atti neemt – al is het maar voor even- de gewenste zorg uit handen. Wij kunnen haar van harte aanraden.”

mw A. Hellinga

“Wij hebben Atti leren kennen als een zeer gedreven begeleidster. Zij is goed in luisteren, analyseren en het zoeken naar oplossingen.”

mw & dhr Oei

Wij hebben Atti Donker ervaren als een zeer fijn persoon.
Erg betrokken bij het welzijn van mijn man met dementie en had voor mij als
partner alle aandacht.
Ze maakte contact met respect, vriendelijkheid en een brede lach op het
gezicht.
Ook nam ze de gevoelens en emoties waar mijn man mee zat serieus en kon
goed met hem erover praten, waardoor hij zich vertrouwd voelde.
Ze heeft mijn man ook begeleid naar het moment van opname in het
zorgcentrum en dat ging bewonderenswaardig goed.
Wij waren erg blij met haar als buddy.